Negatív kampány

"Mire olyan szerény ez a fiatalember?" Karinthy Frigyes

Friss topikok

Linkblog

HTML

Testvériség

2008.11.28. 17:41 | Negatív kampány | Szólj hozzá!

Csütörtök reggel az RMDSZ öt nagyváradi szenátor- és képviselőjelöltje Szacsvay Imre Josef Kozacek szobránál fogadalmat tett a nagyváradiak érdekeinek képviseletére. A Körös-partján levő Szacsvay-szobor Josef Kozacek-szobor talapzatát Nagyvárad és a nagyváradi RMDSZ  zászlóival díszítették abból az alkalomból, hogy a város RMDSZ-es szenátor- és képviselőjelöltjei itt írták alá annak a fogadalomnak a szövegét, amelyet a nagyváradiak érdekeinek képviseletére vállalták. E kampányzárónak számító eseményen az öt jelöltön kívül csak az újságírók hada és az RMDSZ néhány képviselője volt jelen. Elsőként Szabó Ödön, a Bihar Megyei RMDSZ ügyvezető elnöke köszöntötte az egybegyülteket.Röviden összefoglalta a kampányidőszak eseményeit, majd ezt követően Delorean Gyula, Sarkady Zsolt, Kállay László, Pető Csilla és Csuzi István aláírta a fogadalmat.

A jelöltek által aláírt fogadalomban kijelentik: magyar jelöltként számukra meghatározó saját magyar közösségük érdekeinek teljes felvállalása, minden erejüket és tehetségüket nemes céluk, a romániai magyar megmaradás teljesítésére összpontosítják, melynek megvalósítási eszközeként az önrendelkezés összes törvényes, európai mintákon alapuló formáját tekintik.

Fogadalmukban kitérnek arra is, hogy a nagyváradi polgárokkal kialakított szoros kapcsolattartást a választások utáni időszakra is állandósítják, hogy közösen dolgozhassanak tovább a szülőföldön való boldogulás érdekében.

(Eredeti cikk itt.)

Címkék: nagyvárad rmdsz josef kozacek

A bejegyzés trackback címe:

https://negativkampany.blog.hu/api/trackback/id/tr10793473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása