Negatív kampány

"Mire olyan szerény ez a fiatalember?" Karinthy Frigyes

Friss topikok

Linkblog

HTML

Szabadvért

2009.02.19. 16:24 | Negatív kampány | 1 komment

Ha valaki valami értelmes tűrhető elviselhető dolgot követ el az erdélyi prérin, és nem az én emberem, akkor: az ellenség katonája --> az ellenség Tőkés --> mivel a püspökből nem nézzük ki, hogy szabad idejében photoshopot használ, akkor valaki hozzá közeli --> az ő köréből mindenki zombi --> tehát rekrutált valahonnan --> hopp, hát ezért hozta létre az egyetemét --> a PKE Reklámgrafika szakán direkt politikában jártas, a sajtóhírekkel naprakész (vagyis teljesen atipikus) mai fiatalokat képeznek ki.

Körülbelül ez az erdélyi magyar ifiliberók gondolatmenete, hogy ne mondjuk, logikája.

Eszükbe nem jut, hogy a kétpólusú világkép talán torzít. Hogy mások is röhöghetnek - rajtuk.

Amellett, hogy örülünk annak, hogy végre méltóztattak felvenni minket a homoantiklerikálökomodern topikok közé, azért nem bántanánk a PKE-s hallgatókat. Nem kevernénk bele őket ebbe a politikai dagonyába, amelyben úszást mímelve feredőznek a lieberószok.

Másfelől pedig megkérnénk őket, máskor azért olvassák el a képalákat. Ha lopunk, akkor becsületesen megjelöljük a forrást.

Az RMDSZ Fun Club

titkársága

Címkék: negatív szabadtér czika

A bejegyzés trackback címe:

https://negativkampany.blog.hu/api/trackback/id/tr90953047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endrecske · http://eborbath.blogspot.com/ 2009.02.21. 10:19:11

PKE hallgatók vagytok vagy sem, nem igazán számít. Én igen jól elszórakozom a blogotokon, pedig nem is nagyon vagyok témában (értsd így: nem ismerek fel jó pár nevet).
Szóval csak azt akartam mondani, hogy hajrá! így tovább!
Keep Walkin' :)
süti beállítások módosítása