Negatív kampány

"Mire olyan szerény ez a fiatalember?" Karinthy Frigyes

Friss topikok

Linkblog

HTML

Kétkulacsos Kolozsvár

2009.02.10. 01:29 | Negatív kampány | Szólj hozzá!

"A negatív kampány a politika legnormálisabb része minden országban az USÁ-tól, Németországon vagy Olaszországon át Magyarországig és Bukarestig. Nincs olyan civilizált ország ahol a negatív kampány ne lenne a mindennapok politikai vitáinak része. Nem kell már ilyen elemi érzékenységgel kezelni ezt a dolgot. Benne van a játékban. Elkerülhetetlen. Már csak azért is, mert hatékony ha jól csinálják. Nem kell ezen ennyit csodálkozni. A politika nem a “Din dragoste” tévéshow." - írja Czika Tihamér rommagyar libero abban a posztjában, amelyben gyakorlatilag azon kesereg, hogy miért is nem ő az RMDSZ kolozsvári polgármesterjelöltje.

Meg tudjuk érteni. László Attila, az igazi lokálpatrióta, jelenleg még Kolozsvár alpolgármestere mintha mondana erről valamit.

A videó itt:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://negativkampany.blog.hu/api/trackback/id/tr64933871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása